Selecteer een pagina

Na het lezen van dit artikel hoef jij je nooit meer te scheren

Hè hè…. Het is langer licht, je hoort de vogeltjes weer fluiten en de temperatuur is een stuk aangenamer dan een maand geleden! De lente en zomer zijn in aantoken haarzakjes bij je bikinilijn zijn nu eenmaal niet charmant.

Helaas is ontharen voor velen een kriem. Vooral voor mensen met een gevoelige huid, omdat hun huid extra snel geïrriteerd raakt. Het probleem wordt vaak verergerd, omdat je je in de zomertijd bijna dagelijks moet ontharen en je huid op deze manier geen tijd krijgt om te herstellen. Rode bultjes en vlekken ontstaan en je krijgt snel last van hardnekkige stop”]

Gelukkig hebben wij een eenvoudige oplossing voor jou

 

Vanaf nu hoef jij je nooit meer te scheren en blijft je huid zijdezacht zonder irritaties. Je vraagt je af hoe? Bij Care4You in Haaksbergen kun jij je nu laten behandelen met de Lumenis LightSheer; een laserapparaat voor huidspecialisten. De laserbehandeling is veilig, effectief en zorgt ervoor dat ongewenste haartjes niet meer terugkomen. Of je nu een man of vrouw bent en of de haren nu in je gezicht of op je lichaam zitten. Zeg maar doei tegen lelijke haartjes, stop”]

Ontharing met de Lumenis LightSheer zorgt voor verbluffende resultaten

 

Ontharingsmethodes zijn vaak pijnlijk, wekken huidirritatie op en laten haartjes voor slechts een korte periode verdwijnen. De Lumenis LightSheer® werkt compleet anders! Een behandeling met dit laserapparaat is ruim 75% sneller dan een gemiddelde andere ontharingssessie en zorgt met het unieke HITTM en de ChillTipTM technologie voor een effectieve behandeling. Ook niet geheel onbelangrijk: je bespaart nog geld ook! Je ongewenste gezichts- en/of lichaamshaar wordt bij Care4You met het laserapparaat namelijk permanent verwijderd.

[/et_pb_column][/et_pb_row]

Een comfortabele behandeling met een blijvend resultaat

 

Uit ervaring weten wij dat haartjes voor het beste resultaat op het juiste moment in hun groeifase verwijderd moeten worden. Hierdoor is het nodig om hetzelfde gebied een aantal keren te behandelen. Niet al je haartjes bevinden zich namelijk op hetzelfde moment in dezelfde groeifase. Voor een optimale behandeling houden we rekening met je huidtype, huidskleur en geven we je graag advies over de verzorging van je huid.

[/et_pb_text][/et_pb_column]

Ontdek de voordelen van een huidtherapeut en schoonheidssalon in één

 

Bij Care4You ben je gegarandeerd in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen met de Lumenis Lightsheer en kunnen iedereen professioneel behandelen, ongeacht vraag of huidtype. Of je nu last hebt van een huidaandoening en/of gewoon tom_padding__hover=”|||”]

Laserbehandeling boeken?

Na het invullen van het contactformulier zullen we contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Wilt u liever al eerder contact met ons opnemen dan kan dat via het telefoonnummer 053 436 70 81.

[/et_pb_row]

17 & 18 Maart speciale vriendinnendagactie!

 

Laserbehandeling normaal € 110,00 nu voor € 90,00! Voor elke vriendin die je extra meeneemt € 10,00 extra korting!
Voorbeeld jullie komen met 3 vriendinnen! Vriendin 1 betaald € 90,00, Vriendin 2 betaald € 80,00 en vriendin 3 betaald € 70,00 etc…(Deze actie is alleen geldig als je via het contactformulier op 17 of 18 maart een laserbehandeling aanvraagt. En is alleen van toepassing op de eerste behandeling. De uiteindelijke behandeldatum zal in overleg met u worden ingepland)

 

[/et_pb_cta][/et_pb_column]