Selecteer een pagina
Cenzaa Hawaii Feelings

Cenzaa Hawaiian Feelings

Ervaar deze golf van rust

Tijdens de Cenzaa hawaiian feelings kiest u een heerlijke Cenzaa geuraroma, welke u naar uw droombestemming op Hawaï brengt. In de Hawaiiaanse cultuur bestaan ceremoniële tradities welke u meevoeren op de golven van de stille oceaan terwijl koesterende handen u in volledige ontspanning laten zinken.

De Hawaiiaanse cultuur kent veel ceremoniele tradaties om de onderlinge band te versterken. Masseren zit diep geworteld in deze oude levenswijze en wordt van generatie op generatie doorgegeven. Care4you neemt u mee naar de golven van stille oceaan, waarbij een ontspannende massage je laten wegglijden in volledige ontspanning. Tijdens deze droomreis wordt er gebruikt gemaakt van warme zijdezachte kruidoliėn om zo een onvergetelijke hawaiiaanse droomreis te laten beleven.

Wat zijn de effecten van deze Hawaiian Feelings Massage?

De massage weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur; het kabelde water van beekjes, sprankelende watervallen en de krachtige oceaangolven. Degene die deze massage ondergaat wordt rustig en komt weer in haar/zijn eigen lichaamsritme

Tijdens de behandeling wordt het lymfesysteem geactiveerd, de bloedsomloop gestimuleerd en de spieren dusdaning behandeld zodat stress en spanningen kunnen worden losgelaten. De energie stroomt naar elke plek in het lichaam, waardoor gezondheid wordt gestimuleerd.