Selecteer een pagina

Seizoensbehandelingen

Bij Care4You staan we nooit stil en zijn we continue op zoek naar de nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties. Seizoenen, wensen en behoeften blijven immers steeds wisselen. Daarom verrassen wij u ieder jaar met een unieke limited edition collectie.

[/et_pb_text][/et_pb_column]

Cenzaa Seizoensbehandelingen

[/et_pb_text][/et_pb_column]

Global Skin Fit Treatment 60 minuten

[/et_pb_text]

Highlights uit deze complete gezichtsbehandeling: Deze unieke Cenzaa behandeling geeft u een herboren gevoel. Het geweldige resultaat in huidverbetering maakt u een ander mens. Beleef de drie werelden van Cenzaa in de unieke Global Cocooning jubileumbehandeling. Proef een heerlijk kopje Delightful- of Cashmere dream tea, adem de eau Cocoon parfum in en ervaar de zachte en stimulerende behandeling voor ultieme huidverbetering.

[et_pb_buttop_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.98″]

Cocoon Treatment 90 minuten

[/et_pb_text]

Een luxueuze en bijzondere reis door de wereld van Cenzaa waar in optimale ontspanning en het geweldige resultaat in huidverbetering voorop staan. Ervaar de samensmelting van het beste uit 10 jaar Cenzaa in 1 sublieme behandeling. Beleef het ultieme verwenmoment, ervaar het beste huidresultaat en ontdek de combinatie van luxe en gezondheid.

[et_pb_buttop_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Afspraak maken voor een seizoensbehandeling?

[/et_pb_text][/et_pb_column]

[/et_pb_text][/et_pb_column]

Binnen Care4you bieden we per seizoen verschillende nieuwe behandelingen aan en zijn we constant bezig hoe we u als klant telkens weer opnieuw kunnen verrassen. Interesse in een Seizoensbehandeling vul vrijblijvend het contactformulier in ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken bel dan 053 – 4367081 | 06 23 72 62 71 Ik sta u graag persoonlijk te woord!

Sabine Westendorp

Schoonheidspecialist, Care4you