Selecteer een pagina

Fijne zomervakantie

De zomervakantie staat weer voor de deur.
Misschien wordt het een reis naar het buitenland, misschien wordt het eigen land ontdekt of blijf je lekker thuis. In ieder geval is dit voor de meesten van jullie een periode van even bijkomen en genieten van warme zomeravonden. Ook wij, Sabine en Debby, zullen even tijd voor onszelf nemen.

Maar niet vóór wij jullie uitgenodigd hebben voor een belangrijke middag!
Op 27 september bestaat Care4You namelijk 13,5 jaar! In al die jaren heeft Car4You een heel trouwe klantenkring op kunnen bouwen en daar zijn wij erg dankbaar voor. De samenwerking tussen Sabine en Debby, 6,5 jaar geleden, heeft cosmetische en medische zorg bij elkaar gebracht en versterkt, Natuurlijk willen wij deze dag niet zomaar voorbij laten gaan dus….save the date

Op 27 september, tussen 14 uur en 18 uur willen wij jullie graag verwelkomen op de Open Dag aan de Oleander. We hebben voor jullie een inspirerend programma samengesteld waarin voeding, lifestyle en huid samen komen. Natuurlijk wordt ook aan de inwendige mens gedacht én wacht jullie een leuke verrassing.

We zouden het erg leuk vinden om jou, als vaste klant of toekomstige nieuwe klant, dan te verwelkomen. Natuurlijk is vriend of vriendin ook van harte welkom. Het exacte programma van die middag volgt in een volgende bericht.

Maar nu eerst tijd om te relaxen… Niet meer al je producten in huis? Geen paniek, bezoek onze webshop of onze salon; wij zijn nog tot en met 26 augustus!

We willen jullie allemaal een heel fijne vakantietijd wensen. Geniet van de rust en de ontspanning, de mensen om jullie heen en de zon.[/et_pb_text][/et_pb_column]

wees lief voor je huid; vergeet vooral niet goed te beschermen met zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactom_padding=”||8px|||” global_module=”3250″]