LED licht therapie;

voor stimulatie van de huidcellen en de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron!

LEDlicht therapie behandeling

LED licht therapie met behulp van het Led Masker

Wat is de Werking van het DÉESSE LED Therapie Masker?

Het masker combineert drie verschillende golflengtes in drie verschillende standen waardoor dit masker toegepast kan worden om meerdere huidprocessen te beïnvloeden.

Innovatieve Huidverbetering & Anti Ageing

Met maar liefst 495 LED lampjes en 3 verschillende golflengtes is het masker inzetbaar voor veel specifieke behandelindicaties. Het gebruik van het masker stimuleert de huidcellen tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd!

Het LED Masker is te gebruiken in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen

Het LED Therapie Masker is op zichzelf te gebruiken of in combinatie met andere huidverbeterende behandelingen voor een mooier en sneller resultaat; rondom operaties (voor snellere genezing en vermindering van littekens), in combinatie met mesotherapie, peelings, microneedling, microdermabrasie en dermabrasie. Omdat het gebruik ook de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt, kunnen cosmetische producten effectiever werken.

 

WIst u dat…De DÉESSE LED Lichttherapie snel werkt, geen huidbeschadigingen geeft en is niet belastend is voor het lichaam. Het is geschikt voor ieder huidtype, voor alle leeftijden en kan het hele jaar door gebuikt worden.

Voordelen van het DÉESSE LED Therapie Masker

  • Aangename en pijnloze behandeling
  • Inzetbaar voor meerdere huidproblemen
  • Ondersteuning voor diverse behandelingen
  • U kunt het ledmasker bij ons huren voor een bedrag van 50 euro per week waarbij wij een borg van 150 euro vragen.
  • 3 verschillende lichtgolven in 1 masker   415nm – 630nm – 830nm

Afspraak maken? Gratis Intake gesprek met onze huidtherapeut!

Heeft u vragen op het gebied van Lichttherapie of wilt u graag een Led masker behandeling boeken? Vul vrijblijvend het contactformulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever telefonisch in contact met mij komen dan is dat uiteraard ook mogelijk! Bel hiervoor het nummer 053 – 4367081 | 06 20 13 56 96
Debby Lorkeers

Huidtherapeut, Care4you

Pin It on Pinterest

Share This