Selecteer een pagina

Op 27 september hebben wij ons 13,5 jubileum gevierd door een Open dag te houden. Er was o.a. aandacht voor mensen die door de behandeling van kanker, zoals chemo en bestraling, huidproblemen krijgen of gewoon ook in die periode een ontspannende gezichtsbehandeling kunnen ondergaan.

Wij hielden deze dag niet alleen voor het jubileum, maar ook voor de Stichting Mammcare van het ZGT ziekenhuis in Hengelo. Helaas heeft Sabine in het afgelopen jaar zelf kennis moeten maken met deze Stichting omdat ook zij getroffen werd door borstkanker. De donaties die door alle bezoekers op deze Open dag zijn gedaan en de bijdrage die Debby en Sabine zelf hebben gegeven, brachten het prachtige bedrag van € 600,- op. 

Op 30 oktober 2019 hebben wij deze waardecheque overhandigd aan oncologisch-chirurg mw. D.M. de Leeuw en Mammacare verpleegkundige Angela Scholten van het ZGT Ziekenhuis in Hengelo. Wij, Debby en Sabine, willen iedereen bedanken die op onze Open dag zo gul hebben gegeven. Dankzij u krijgen nog meer borstkanker patiënten de steun die ze zo hard nodig hebben. 

Dit artikel heeft op 14-11-2019 in Weekblad Rond Haaksbergen gestaan. Lees hier op blz. 5 het krantenartikel. 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row]