Care4You Huidspecialisten in Zorg Rond Haaksbergen

Schoonheidssalon en Huidtherapie onder één dak

Haaksbergen – Een huidaandoening aanpakken? Of eens behoefte aan een heerlijke wellnessbehandeling? Bij Care4you Huidspecialisten aan de Oleander 13 in Haaksbergen is het allemaal mogelijk. Care4you Huidspecialisten is veel meer dan een schoonheidssalon.

“Wellness is ontspanning, denk hierbij aan een heerlijke gezichtsmassage met een geurreis. Verder zijn we gespecialiseerd in Huidverbetering. Problemen met de huid pakken we aan”, zegt eigenaresse Sabine Westendorp. De Haaksbergse begon ruim dertien jaar geleden met een schoonheidssalon en de klantenkring groeide gestaag. Zes jaar geleden besloot Sabine Westendorp om samen te gaan werken met huidtherapeute Debby Lorkeers.

Samen zijn zij gespecialiseerd in de huidverbetering en het behandelen van mensen met uiteenlopende huidklachten. Niemand hoeft namelijk met huidklachten rond te blijven lopen. “Dit kan van alles zijn: het varieert van het verwijderen van een pigmentvlek tot het verminderen van een litteken. “

Een veelvoorkomende klacht is bijvoorbeeld lymfeoedeem, dat een ophoping van vocht is. Dit wordt ook behandeld door Care4you Huidspecialisten. “Wij kunnen ervoor zorgen dat het vocht afgevoerd wordt en pijnklachten zullen verminderen.” In de behandelkamer van Care4you Huidspecialisten staat moderne apparatuur, waaronder de Diode ontharingslaser en een Elvii-laser. Die kunnen beide voor verschillende huidproblemen ingezet worden. Een ander veel voorkomend probleem is acne. Niet alleen voor pubers is het een kwelling om de ongewenste pukkeltjes in het gezicht te zien. ” Acne komt ook bij volwassenen voor. Gezonde voeding kan een positief effect hebben op acne. In combinatie met goede huidverzorging en de juiste voeding en leefstijl is acne goed te behandelen. 

Bij Care4you Huidspecialisten is de behandelkamer ingericht. Het ademt de sfeer van een huiskamer. Die keuze is bewust gemaakt. “We willen de mensen niet het gevoel geven dat ze bij een arts zijn. Wij krijgen hier ook klanten die vanwege ziektes, waaronder kanker, vaak in het ziekehuis komen of zijn geweest. Een ziekenhuisgevoel willen wij niet uitstralen”, aldus Sabine en Debby

Care4you Huidspecialisten verkoopt ook huidverzorgingsproducten van de merken Cenzaa en La Roche-Posay. Daarnaast zijn ze onlangs gestart met de verkoop van IK-producten, gericht op (ex-)kankerpatienten.

Een intakegesprek bij Care4you Huidspecialisten is gratis. Daarna volgt er een op maat gemaakt behandelplan. Care4you Huidspecialisten heeft contracten met diverse zorgverzekeraars. Afspraak maken? Neem contact met ons op!

Dit artikel heeft in editie najaar 2019 in Weekblad Zorg Rond Haaksbergen gestaan.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied 
van huidproducten, huidtherapie en schoonheidsbehandelingen!

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This