Selecteer een pagina

Op 4 februari 2020 is het Wereldkankerdag en daarom gaan wij ons bij Care4You Huidspecialisten weer inzetten voor de jaarlijkse actie van de Stichting Look Good Feel Better: “Geef een Glimlach Cadeau.” 

1 op de 3 mensen in Nederland krijgt ooit in zijn/haar leven kanker. De kans is helaas dus groot dat ook iemand in jouw omgeving met deze ziekte te maken heeft. Wanneer je ernstig ziek bent, staat je leven op zijn kop en alles staat in het teken van je ziekte. Een moment van ontspanning is er meestal niet bij, maar ontzettend nodig om je even op te kunnen laden. 

Ken je iemand in jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? En is de laatste medische behandeling niet langer dan 6 maanden geleden? Gun hem of haar dan een cadeau dat iets kan betekenen en dat iemand raakt.

Care4You Huidspecialisten geeft ontspanningsmomenten weg aan diegenen die dat zo nodig hebben, voor een moment even niet stil willen staan bij hun ziekte, even alleen maar genieten en nergens aan hoeven denken.

Een prachtige behandeling met natuurlijke en parfumvrije producten van IK Skin Perfection die ook tijdens de ziekte en de bijbehorende behandelingen veilig gebruikt kunnen worden. Aansluitend op de behandeling is er de mogelijkheid een op uw wensen aangepaste make-up aangebracht te krijgen. 

Voor dit bijzonder mooie en waardevolle cadeau aan jezelf of een ander kun je het onderstaande aanmeldingsformulier invullen.

Liefs,

Team Care4You Huidspecialisten

[/et_pb_text]

 

 

[/et_pb_column][/et_pb_row]