Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandeling in Twente? Care4you zorgt voor uw huid!

Schoonheidsbehandelingen met een onderscheidende factor dat is de doelstelling die schoonheidsspecialist Sabine Westendorp uit wil dragen met haar salon in Haaksbergen. Een schoonheidsbehandeling bij ons staat niet op zich zelf maar maakt deel uit van het totaalconcept  Op deze rustgevende plek komen wellness, healthness, huidverbetering, huidtherapie en huidverzorging samen. Elke huid is anders en verdient af en toe extra aandacht. Met persoonlijke aandacht en deskundig advies help ik u graag om uw huid te verbeteren, te verzorgen en te verwennen.

 

Huidverbetering, Gezichtsbehandeling of Ontharen?

Onze schoonheidsbehandelingen zijn onder te verdelen in een drietal categorieën. Huidverbetering behandelingen zijn speciaal ontwikkeld om de huid te stimuleren en te verbeteren. Wilt u liever even de dagelijkse drukte ontvluchten en tot rust komen dan nemen wij u graag mee op droomreis naar onze rustgevende en ontspannende wellness behandelingen. Onze behandelingen worden ondersteunt met de hoogwaardige kwaliteit van het prachtige Nederlandse merk Cenzaa. Een innovatieve productlijn die u telkens weer weet te verrassen! Daarnaast bieden wij ook deelbehandelingen aan in onze salon zoals harsen, epileren of verven van wenkbrauwen/wimpers. Natuurlijk is er ook voor de man een heerlijke gezichtsbehandeling

Hieronder nogmaals kort de drietal schoonheidsbehandelingen weergegeven. Voor welke type behandeling kiest u?

Huidverbetering

Ontharen

Schoonheidsbehandelingen met de innovatieve producten van Cenzaa

Al onze schoonheidsbehandelingen worden ondersteund door de innovatieve en professionele productlijnen van Cenzaa. Dit is het enige cosmeticamerk dat welness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert. Cenzaa werkt samen met vooraanstaande labaratoria waarbij ze samen hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten kunnen ontwikkelen en verbeteren.

Het bijzondere aan het merk Cenzaa is dat ze marktleider zijn op het gebied van wetenschappelijk bewezen formules gecombineerd met het bewustzijn van een gezonde lifestyle voor een stralende huid! Waarom Care4you de producten van Cenzaa gebruikt is omdat wij achter de filosofie staan dat de echte schoonheid van binnen zit. Wij zijn dan ook van mening dat effectieve huidverzorging van binnen en buiten ondersteund moet worden. Ontdek de wereld van Cenzaa! Ga jij mee op droomreis?

schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandeling vergoeding

Wist je dat… de behandelingen zoals camouflage en acne vaak worden vergoed door de verzekeraar!

Binnen onze Salon/praktijk onderscheiden we twee soorten disciplines namelijk onze schoonheidsbehandelingen en onze huidtherapie behandelingen. Vergoedingen bij de verzekeraar met betrekking tot onze schoonheidsbehandelingen is helaas niet mogelijk wel kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding (afhankelijk van uw zorgverzekering) met betrekking tot een behandeling die valt onder de noemer huidtherapie. Kortom kijk eerst zelf uw polisvoorwaarden goed door of u in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding? Wilt u meer informatie over onze huidtherapie behandelingen, camouflagetherapie of acne behandeling vul vrijblijvend onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op via het nummer 053- 4367081. Ik sta u graag persoonlijk te woord.

Schoonheidsbehandeling cadeau geven? Vraag naar de Care4You kadobon!

Verwen uzelf of verwen eens iemand anders met onze kadobon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! Wilt u graag een kadobon bestellen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier en geef duidelijk aan voor welk bedrag u een kadobon cadeau wilt geven en of u de bon op wilt halen of dat wij het per post aan u moeten versturen. TIP! U kunt natuurlijk ook een van onze professionele huidverzorgingsproducten cadeau doen. Bekijk snel alle producten onze webshop!

Care4you Kadobon
Schoonheidsbehandeling keurmerk

Keurmerk Schoonheidsbehandelingen

Care4you-salon is een gediplomeerde schoonheidssalon die is aangesloten bij de ANBOS. De ANBOS is een brancheorganisatie die de belangen behartigt van de gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Daarbij bevorderen ze een gezonde ontwikkeling van de branche schoonheidsverzorging.

Afspraak maken? Gratis Intake met onze schoonheidsspecialist!

Bent u overtuigd geraakt van onze filosofie op het gebied van schoonheidsbehandelingen en wilt u nu zelf deze droomreis persoonlijk ondergaan. U kunt natuurlijk ook samen met uw moeder, dochter of vriendin deze ontspannende en rustgevende “reis” ontdekken.vul vrijblijvend het contactformulier in ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken bel dan 053 – 4367081 | 06 23 72 62 71 Ik sta u graag persoonlijk te woord!
Sabine Westendorp

Schoonheidspecialist, Care4you

Pin It on Pinterest

Share This